Inrichting CAOP

Inrichting kantoren en vergaderzalen CAOP Den Haag

In een monumentaal pand aan de Lange Voorhout in Den Haag heeft het CAOP Centrum Arbeidsverhoudingen Overheids Personeel zich gevestigd.

In de loop der jaren zijn telkens nieuwe delen van het gebouw vernieuwd en aangepast aan de gewijzigde manier van werken.

De prachtige monumentale vergaderzalen hebben hun authentieke karakter behouden en zijn voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten om de gebruikers van dienst te zijn tijdens het gebruik van de ruimtes.

De kantoren hebben zowel in het nieuwbouw deel als op de verdiepingen van het monumentale deel hun plek gevonden. Mooie teamkamers maar ook ruimtes waar in alle rust gewerkt kan worden.

De binnenplaats is een prachtige verzamelplaats die met een mooi zonnetje uitnodigt voor overleg in de buitenlucht.

ENNAIR heeft voor het CAOP alle ontwerpen en inrichtingen. CAOP is één van de trouwe klanten van het eerste uur.

In het totaalconcept heeft de architect verschillende kleuren toegevoegd. Hierdoor krijgen de ruimtes een uitnodigend karakter en gaan ze vloeiend in elkaar over.

Het maatwerkmeubilair bestaat uit lectuurrekken, bijzettafels, vergadertafels, ombouw receptie en koffiehoek met pantry.

Los meubilair bestaat uit design elementen van diverse merken en ontwerpers in felle kleuren. Er is veel gebruik gemaakt zitjes gemaakt van coated foam zowel fauteuils als poefjes in diverse vormen en kleuren.

De gezamenlijke zoektocht met de architect naar het best passende meubilair voor elke plek in dit prachtige gebouw heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat.

Het kantoormeubilair in combinatie met vergadermeubilair, trainingsruimte en informele zitjes op verrassende plekken hebben ervoor gezorgd dat het gehele kantoor binnen no time geheel verhuurd is aan kleine ondernemers.

Een ideale plek om te werken, vergaderen, netwerken en ontmoeten!

Binnen deze complete kantoorinrichting heeft ENNAIR gezorgd voor het meubilair, tapijt, karpetten en verlichting.

Opdrachtgever: CAOP

Locatie: Den Haag

Meubilair: Knoll, Markant, Voortman, Dauphin, Walter Knoll, Viccarbe, Satelliet meubelen, Howe

Stoffering: Gabriel, Kvadrat

Verlichting: Karman Italia, Artemide

Interieurbouw: Gielissen

Tapijt: DFS, EGE, Desso

Neem contact op

ENNAIR ProjectDesign BV
Mecklenburgstraat 47
5615 PZ, Eindhoven
Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve het onderstaande formulier invullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.