Projectinrichting

De beslissing is genomen uw bedrijf gaat verhuizen, verbouwen of vernieuwen. Er moet veel gebeuren in een kort tijdsbestek en dit moet uitgevoerd worden binnen het door u gestelde budget.

Een uitgelezen mogelijkheid om veel zaken eens goed tegen het licht te houden. Hoe werkt u nu, wilt u dit handhaven of bent u op zoek naar een nieuw concept dat beter aansluit bij de huidige markt en uw toekomstverwachting.

ENNAIR staat voor: Snelheid – Flexibiliteit – Deskundigheid – Creativiteit – Betrokkenheid – Verantwoordelijkheid

Analyse & Ontwerp

Aan de hand van de ENNAIR checklist maken we samen met u een analyse van de huidige situatie en worden uw wensen en toekomstverwachting besproken.

Deze analyse vormt de basis voor het plan van aanpak en het ontwerp.

Met de binnenhuis architect, die het beste aansluit bij uw bedrijf, maken we het ontwerp. De indeling wordt opgemaakt in 3D.

De finale lay-out wordt, na goedkeuring door alle betrokken partijen, het werkinstrument voor de uitvoering.

 

 

 

Analyse

Checklist huidige situatie, wensen en toekomstverwachting.

Plan van aanpak

Stappenplan en conceptontwikkeling.

Ontwerp

Indelingstekeningen in 2D en 3D.

Presentatie

Ontwerp presentatie en evaluatie.

Finale Lay-out

Het werkinstrument voor de uitvoering.

Meubel & Materialenplan

Op basis van het ontwerp wordt het meubel- en materialenplan opgesteld. In deze plannen worden 1 of meerdere moodboards samengesteld en stellen we, indien gewenst, proefmodellen ter beschikking. Circulaire producten voor een duurzame inrichting maken steeds meer deel uit van ons pakket. In het kader van circulariteit zullen wij ook hergebruik van bestaande meubelstukken overwegen.

Budgettering & Realisatie

De voorbereidingen zijn afgerond, ontwerp en plannen zijn goedgekeurd. Offertes worden opgemaakt en besproken. ENNAIR draagt er zorg voor dat het project binnen het gestelde budget gerealiseerd wordt.

De planning wordt gemaakt met als uitgangspunt de gewenste opleverdatum. Aan de hand van de finale lay-out wordt het meubilair gebruiksklaar opgesteld en verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd en gerecycled.

Expertises

Meubilair

ENNAIR levert en installeert meubilair van alle gerenommeerde designmerken en beschikt over de capaciteit om maatwerk te leveren. ENNAIR staat voor inrichtingen waar duurzaam, praktisch en betaalbaar design samengaan.

Project management

ENNAIR initieert, plant, budgetteert en houdt supervisie over interieur projecten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het project en garanderen dat het afgesproken plan, de levertermijn en het voorgeschreven budget gerespecteerd worden.

Turn Key

ENNAIR pakt het project van A tot Z aan. Uw totaalinrichting wordt turn-key opgeleverd. Hiervoor werken wij met vaste partners op het gebied van afbouw. Plafonds, wanden, vloeren, schilderwerk.

Benieuwd hoe wij uw project aanpakken?

Referenties

Bekijk onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren.

Projecten

or
Contact

Neem contact op en wij gaan voor u aan de slag.

Contact

Klantreviews

Al enkele jaren werk ik heel prettig samen met Rianne en Lisette. Met hun tomeloze enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit bieden zij passende oplossingen. Ik kan ENNAIR dan ook absoluut aanraden voor eenieder die zoekt naar een pragmatisch en stijlvol projectdesign waarbij persoonlijk contact en hoge service voorop staat.

- Pauline Prinsen - Pathé

In het hart van regio Brainport, op Strijp-T – waar vroeger grote besluiten van Philips werden genomen en later de basis werd gelegd van ASML, heb ik mijn bedrijf gevestigd. Mijn ambitie: het bouwen van een eco-systeem van ondernemerschap en content media. Om een ‘cultuur’ te bouwen in een inspirerende omgeving, moet je je omringen met de juiste partners om hier vorm aan te kunnen geven. Het team van Ennair wist feilloos het ontwerp en mijn ambities te interpreteren en hebben daar naar volle tevredenheid invulling aan gegeven. Daarnaast is eigenaar Rianne een ware professional die weet waar ze voor staat, helder is in haar communicatie en bovenal een heel fijn mens is om mee samen te werken.

- David van Iersel-Pinxt - 24 uur in bedrijf en WATT Media

ENNAIR heeft ons geholpen bij de aanpassing en inrichting van onze locatie.
Rianne denkt mee in oplossingen. Ze luistert naar wensen en vertaalt dit naar wat (eerlijk) mogelijk en haalbaar is.
Dankzij een goede en heldere planning van ENNAIR werd het project op tijd geklaard.
ENNAIR vormt een perfecte schakel tussen jou als opdrachtgever en de partijen die werkzaamheden uitvoeren, waardoor je als klant wordt ontzorgd.

- Franka van Griensven - Lumens

Neem contact op

ENNAIR ProjectDesign BV
Mecklenburgstraat 47
5615 PZ, Eindhoven
Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve het onderstaande formulier invullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.