MillerKnoll

MillerKnoll is een collectief van dynamische merken met een gemeenschappelijk doel: het ontwerpen van een betere wereld. We creëren innovatieve oplossingen die de mensheid ten goede komen. Gezamenlijk vormen we een ongeëvenaard platform en bouwen we aan een toekomst die duurzamer, zorgzamer, rechtvaardiger en mooier is. Onze benadering is doelgericht, met de nadruk op moderne, op inzichten gebaseerde ontwerpen die wereldwijd kunnen worden geleverd.

ENNAIR: Trotse MillerKnoll Dealer!

We zijn verheugd aan te kondigen dat ENNAIR is geselecteerd als MillerKnoll associate dealer in Nederland. Dit prestigieuze partnerschap opent een wereld van ontwerpmogelijkheden. Het collectief van toonaangevende designmerken van MillerKnoll biedt de meest uitgebreide portfolio van meubelproducten en accessoires in de branche.

Ontdek de Toekomst van Design met Ons

Ga met ons mee op een reis naar innovatieve en duurzame ontwerpen. Ontdek het ongeëvenaarde assortiment design producten en kantoor oplossingen die voortkomen uit de samenwerking tussen ENNAIR en MillerKnoll, en ervaar de impact van doordacht, doelgericht design.

Onze MillerKnoll merken

Neem contact op

ENNAIR ProjectDesign BV
Mecklenburgstraat 47
5615 PZ, Eindhoven
Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve het onderstaande formulier invullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.