Over ENNAIR

ENNAIR is een servicegericht bedrijf gespecialiseerd in professionele projectinrichting voor bedrijven en instellingen.

Bent u op zoek naar een projectinrichter die luistert naar uw wensen en deze vertaalt in verschillende inrichtingsvoorstellen, passend binnen uw budget? MKB of Multinational? Bij ons zijn alle bedrijven welkom en krijgen dezelfde hoge service en betrokkenheid.

De lijnen zijn kort en u heeft altijd een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar, zowel voor enkele stuks als voor complete inrichtingen.

Als geen ander hebben wij service erg hoog in het vaandel staan. Dit vindt u terug in onze gestructureerde werkwijze en after sales. Denk hierbij aan gebruikersinstructies, afstellen van de werkplekken volgens de Arbo richtlijnen, stoelinstructies, evaluatie van het inrichtingsproces en uiteraard altijd tijd voor een persoonlijk gesprek.

In 2010 is ENNAIR opgericht door Rianne Kuyken. Rianne heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Haar enthousiasme, perfectionisme, gedrevenheid, betrokkenheid en kennis van de markt zorgen telkens weer voor het beste resultaat.

Bent u geïnspireerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen hoe we van uw inrichting een succes gaan maken!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

ENNAIR ProjectDesign BV
Mecklenburgstraat 47
5615 PZ, Eindhoven
Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve het onderstaande formulier invullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.