Wandpanelen Studio Sissi

Akoestische wandpanelen Studio Sissi

In de inrichting van het kantoor van Studio Sissi hebben we de akoestische wandpanelen Arc van FilzFelt toegpast. Deze zorgen  voor een aangename werkomgeving en door de vormgeving van het design product Arc een unieke uitstraling. De kleur van het wolvilt 260 sluit naadloos aan op de kleur van de gietvloer, kozijn en verlaagd plafond. Het geïntegreerde logo met verlichting maakt het design af. Prachtige ruimte om in te werken en om gasten te ontvangen.

Arc heeft curves die geïnspireerd zijn op de natuur. Dit akoestische paneelsysteem, ontworpen door de Duitse ontwerper Bernd Benninghoff voor FilzFelt, golft subtiel over de muur met zachte golven van wolvilt, gemonteerd op een dun maar krachtig akoestisch substraat. Standaard paneelmaten in vijf ontwerpen om eindeloze patroonopties mogelijk te maken.

De gezamenlijke zoektocht met de klant naar de mooiste oplossing voor haar kantoor heeft geresulteerd in de prachtige kunstwerk..

Een ideale plek om te werken en als ontvangstruimte!

ENNAIR voor complete kantoorinrichting, kantoormeubilair, akoestische oplossingen, design wandpanelen, duurzame oplossingen.

Opdrachtgever: Studio Sissi

Locatie: Gent (B)

Wandbekleding: FilzFelt Arc FF 260 Spriessen

Fotografie: Charlotte Lauwers

Neem contact op

ENNAIR ProjectDesign BV
Mecklenburgstraat 47
5615 PZ, Eindhoven
Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve het onderstaande formulier invullen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.