Contact:
040 248 5448


privacyverklaring
ENNAIR ProjectDesign

ENNAIR is een servicegericht bedrijf gespecialiseerd in professionele projectinrichting voor uw kantoor, instelling, winkel of horecagelegenheid.

Bent u op zoek naar een projectinrichter die luistert naar uw wensen en deze vertaalt in verschillende inrichtingsvoorstellen, passend binnen uw budget, dan bent u bij ENNAIR op het juiste adres.

Van ontwerp, via de werkplek analyse; het vinden van een passend budget en partners; de planning en controle; tot de complete inrichting en/of verbouwing.

Als geen ander hebben wij service erg hoog in het vaandel staan. Dit vindt u terug in onze gestructureerde werkwijze en after sales. Deze bestaat onder andere uit gebruikersinstructies, afstellen van de werkplekken conform de arbo richtlijnen, stoelinstructies, (de)montage richtlijnen voor de facilitaire dienst, evaluatie van het inrichtingsproces en uiteraard altijd tijd voor een persoonlijk gesprek.

In 2010 is ENNAIR opgericht door Rianne Kuyken.

Rianne heeft meer dan 19 jaar ervaring in de branche. Haar enthousiasme, perfectionisme, gedrevenheid, betrokkenheid en kennis van de markt zorgen telkens weer voor het beste resultaat.

Bent ook u geïnspireerd door deze site neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken hoe we van uw inrichting ook een succes gaan maken!